33 szakértő, 4327 db megválaszolt kérdés

Felhasználási feltételek

  1. Az online tanácsadás célja, hogy egy kérdésre adjon egyértelmű választ, jellegénél fogva nem lehet ún. "komplex tanácsadás". Mivel a feltehető kérdések számát nem korlátozzuk, de szeretnénk mindenkit gyorsan és precízen kiszolgálni kérjük, hogy az összetett kérdéseket "darabolja fel". Ha komplex tanácsadásra van szüksége, vagy a problémája nagyon összetett és bonyolult, akkor keresse meg az Önhöz legközelebb található, vagy legszimpatikusabb tanácsadónkat magánban.

  2. A szerkesztőség eldöntheti, hogy mely kérdés haladja meg az online tanácsadás kereteit.

  3. Kérdéseket csak olyan személy tehet fel, aki az online tanácsadási szolgáltatásunkra érvényes kérdezői előfizetéssel rendelkezik.

  4. Egyszerre csak egy kérdés tehető fel, összetett kérdésekre nem áll módunkban válaszolni.

  5. Olyan kérdésre nem válaszolunk, amely a megválaszolt kérdések között már szerepel. Ezért arra kérjük, hogy mielőtt kérdést küldene be, keressen rá problémájára a megválaszolt kérdések között több keresési kulcsszóval, vagy kifejezéssel is.

  6. Ugyanazon személy 15 nap elteltével tehet fel újabb kérdést.

  7. Csak a kérdés szövegét írja le, megszólítás, aláírás nem szükséges.

  8. A fenti feltételeknek meg nem felelő kérdést töröljük, a törlésről értesítést nem küldünk!

  9. A feltételeknek megfelelő kérdést tíz munkanapon belül megválaszoljuk. Igyekszünk hamarább, de a 10 munkanapot kalkulálja be és kérjük ne küldjön sürgető üzeneteket.

  10. A megválaszolt kérdés - anonim módon - teljes terjedelmében megjelenik a Könyvelői Praktikumban, és minden előfizetőnk email-ben is megkapja.